att: fans del menjar japonès

Bones notícies pels amants de la gastronomia japonesa. Un llibre de receptes amb totes les explicacions per preparar a casa sushi, gyoza, ramen, bento o tonztu, però també apartats dedicats als ingredients, la cuina familiar d’aquest país i un grapat d’adreces per descubrir Tokio si teniu opotunitat de fer-hi una escapada.

Es diu “Tokio. Las recetas de culto” (editorial Lunwerg) i hi trobareu, per exemple, com fer esmorzars (Asa Teishoku) amb arròs, sopa de miso, tsukemono, peix i ous; també tot tipus de bento, el menjar típic dels treballadors, però també dels estudiants i dels qui viatgen; i no hi falten tampoc els dolços de pastisseria, entre ells els dorayaki famosos gràcies a Doraimon. I, de passada, aconseguirem aclarir-nos d’un cop amb paraules com izakaya, dashi, katsuobushi, kombu, tamago yaki, donburi, inari zushi, katsu sando, onigiri, yukari, daifukumochi, mitsumame o edamame…

L’autora, Maori Murota, va neixer i créixer en aquesta ciutat, tot i que després es va traslladar a Nova York, Indonèsia i finalment a París

Tokio1_Copy_Inmaculada_Herencia (Large) Tokio3_Copy_Inmaculada_Herencia (Large) Tokio4_Copy_Inmaculada_Herencia (Large) Tokio2_Copy_Inmaculada_Herencia (Large)

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s