#14 cobbler de préssec

Segurament tots heu provat el crumble de poma… Doncs aquesta és una proposta d’unes postres similars, però amb variants. La fruita serà el préssec i la cobertura tindrà una textura una mica diferent. Per mi ha estat una grata sorpresa!

Per al farcit: 2 pots de 400 gr préssecs tallats amb suc 
(si és en almívar aleshores no posarem el sucre que 
inclou aquest apartat). 50 gr de sucre morè. 20 gr de 
sucre de llustre. 1/2 cullerada de canyella en pols. 
1 cullerada de suc de llimona. 2 cullerades de farina
Per a la cobertura: 170 gr de farina. 60 gr de sucre 
llustre. 50 gr de sucre morè. 1 culleradeta de llevat 
en pols. 1/2 culleradeta de sal. 120 gr de mantega 
tallada a daus. 60 ml d'aigua bullint. 1 culleradeta 
de canyella.

Posar en un bol els ingredients del farcit: préssecs, sucre, canyella, suc de llimona i farina. Barrejar-ho bé i posar en una recipient que poguem posar al forn. Escalfem el forn a 180 graus. En un altre bol preparem la massa de cobertura, el cobbler. Barregem la farina, els sucres, el llevat i la salt. Desfem la mantega amb els dits i ho barregem fins que agafi tot plegat una textura similar a la de les molles de pa. Hi afegim l’aigua bullint i ho mesclem amb una forquilla. Ha de quedar una textura similar a una massa. La repartim a trossos sobre del préssec. I ho enfornem tot plegat entre 35 i 40 minuts, o fins que la part superior quedi daurada.

crumblepressec

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s