food design

català / english

Un home que dissenya, entre d’altres coses, estris de cuina per Alessi, però que està convençut que d’aquí a uns anys “el menjar no tindrà forma o sabor: serà nutricional” i que “la taula deixarà d’existir”. Es tracta de Martí Guixé, un dissenyador industrial nascut a Catalunya, que ha voltat per mig món i que ara fa uns anys va portar terme un projecte sota el nom de Food Design. Inicialment no va generar massa interès però quan la galeria H2O va acceptar exposar el seu treball, de cop va ser el centre de tots els mitjans. Ha exposat al MACBA, el Pompidou i el Moma. I el 2007 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Disseny, que concedeix la Generalitat de Catalunya.

Martí Guixé designs food objects for Alessi brand, although he says that “in forty years, food will wave no shape or flavour: it will be nutritional and the table will not exist anymore”. He is an industrial designer from Catalonia that in the mid-nineties started with food design. At that moment there was a lot of confusion about his project, but now it is well-known. His work has been exhibited at MACBA in Barcelona, MoMA, New York, the London Museum of Design, and the Centre Pompidou in Paris

 

 

I en un registre diferent, però també en el sector de la gastronomia, ell és el dissenyador, entre d’altres d’un dels últims packs col·leccionables d’Estrella Damm, així com dels gots i dels sortidors de cervesa:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s