#10 patates amb mostassa i llimona… al microones?

Abans que res, no sóc massa – per no dir gens – partidària de cuinar amb el microones. Però reconec que en un moment d’escepticisme vaig accedir a fer aquesta recepta i em va sorprendre gratament. La reservarem per aquells dies en què tenim molta molta pressa i volem fer alguna cosa una mica diferent…

Ingredients: patates (les que utilitzaríem per bullir),
mostassa antiga (la de les boletes), mitja llimona. 
I paper de plàstic, el que utilitzem a la cuina. 
Sal i pebre. Oli

Rentar les patates i tallar-les a trossos una mica grans sense treure la pell. Agafar un plat fons que pugui anar al microones. Posar-hi mitja llimona amb la part interior mirant cap a dalt i punxar-la una mica amb una forquilla. Posar les patates que hem tallat al voltant, sense tapar la llimona. Embolicar bé el plat amb el paper de plàstic, de manera que no entri aire. Posar-ho al microones a màxima potència durant 15 minuts aproximadament. Si pensem que són molt dures, les posem uns 17. Un cop passat aquest temps traiem el plat i amb molt de compte punxem amb una forquilla el plàstic perquè vagi sortint l’aire calent. La llimona estarà com si l’haguéssim exprimit. Un cop ja no crema, acabem de destapar i posem les patates en un bol. Hi afegim una (o dues) cullerades de mostassa, sal, pebre, una mica d’oli i remenem bé. Ja estarà llest.

Patates amb mostassa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s