#06 tallarines, porro i vi blanc

català

Unes tallarines amb una salsa prou diferent a les que es fan normalment. Porta molta quantitat de porros, és veritat, però amb el vi i el brou queda molt i molt gustós! Aquí teniu la recepta per a 4 persones.

Ingredients: Tallarines (uns 350 gr) 4 porros grossos. 
2 alls pelats i tallats fins. 3 daus grossos de mantega. 
1 got de vi blanc. 500 ml de brou. 10 tires de bacó. 
Una mica de farigola. Oli d'oliva. Formatge parmesà per 
ratllar. Sal i pebre.

Per on comencem? Pelar els porros i tallar-los en rodanxes fines. Agafar una olla i posar-hi un bon raig d’oli i un dau de mantega. Quan estigui calent, posar-hi l’all, la farigola i els porros. Remenar bé perquè tot quedi barrejat. Afegir el vi, una mica de sal i pebre i també el brou. Posar les tires de bacó cobrint el que tenim a l’olla i tapar-ho. Deixar coure uns 30 minuts. Quan els porros estiguin cuits, retirem l’olla del foc. Tallar les tires de bacó en trossets petits i tornar-los a posar a l’olla. Remenar i afegir un altre dau de mantega

Mentrestant podem preparar la pasta. Posem aigua al foc i quan bulli hi posem les tallarines o la pasta que haguem decidit. Respectem el temps de cocció que posi a l’envàs. Un cop cuita, la colem per treure l’aigua i la barregem amb la salsa que tenim a l’olla

Ja està llest per servir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s