Julia Child: la sra que té la cuina en un museu

Alguna cosa important devia fer aquesta senyora perquè la seva cuina estigui ara mateix en un museu d’història als Estats Units. Ella va ser – sense buscar-ho – una de les protagonistes de la pel·lícula Julie&Julia on una noia  – la Julie – es proposava aprendre a cuinar en 365 dies i seguint al peu de la lletra totes les receptes de “Mastering the Art of French Cooking“, un llibre que es va publicar fa més de 50 anys  i que encara avui està entre els més venuts. La seva autora, la Julia (Child), va fer entrar tota una generació de nord-americans a la cuina. No només amb aquest receptari sinó també – i sobretot – a través dels seus programes de televisió, on els va ensenyar a fer des d’una truita fins a clàssics com el beef bourguignon o la bouillabasse. A mi tot just m’han regalat el llibre durant aquestes festes i de moment ja he complert fent una sopa d’all.

A internet hi ha un grapat de vídeos on veureu com preparar clàssics francesos. Però jo em quedo amb aquesta truita… i totes les explicacions que arriba a fer!

I si encara voleu tafanejar alguna cosa més, aquí teniu la seva cuina de Cambridge (Massachussetts) que també podeu visitar al Smithsonian. National Museum of American History:

JuliaChild cuinasencera

Mastering the Art of French Cooking. El arte de la cocina francesa. Julia Child. Editorial Debate

Julia Child Llibre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s